home
  

Benutzername: Passwort:
 

Mitgliederprofil Übersicht kopenaccu
 Kontakte
Jetzt ins Netzwerk einladen
Möchtest du jetzt eine Anfrage senden?Teilen
auf facebook
auf twitter 
Websuche
 
Blog
 


15.09.2017 um 04:17 Uhr in Geschäfte
Accu Asus a32-n55

De test is vanavond over de Accu Asus a41-x550a , de nieuwste ultrabook in 13 inch convertible ASUS dat het merk aankondigt als zijnde "'s werelds meest mooie cabriolet". Elegant en goed ontworpen, het zorgt voor een goede prestatie en installeert zich in een zeer compacte romp, ten koste van de batterij en de verbinding.

U zult begrijpen, op de eenvoudige esthetische plan en het ontwerp, de Asus ZenBook Flip S UX370UA is gewoon fijn uniek. Het model in test overerft van de Royal Blue afwerking maar een Smokey grijs (zwart)-versie wordt ook aangeboden, beider having naar hun charme met de Asus contrast logo en de basis gepolijste randen. De tester is niet bijzonder dol op de gouden accenten van het blauwe model maar wordt gedwongen om op te merken van de schoonheid van de machine als geheel. Wat betreft de indeling is deze ultrabook niet alleen zeer dunne maar ook lichtgewicht en compact. Als het een beetje langer is dan de HP Spectre x 360 13-de nomadische converteerbare verwijzing voor is een tijdje-het ook lichter van 180 gr en meer dan 3 mm fijn, zonder in te boeten op de kwaliteit van de vergadering. De Flip S ontvangt een versterkte aluminium monocoque body (van de ene in de ruimte, 50% sterker dan de standaard legering gebruikt). Het is een paar details in de buurt van de dezelfde romp als de Accu Asus A41-X550E en UX490.

De glanzende afwerking van de kleine scharnieren displeases de tester, vooral omdat de hele romp is gedekt. Het houden van hen is ook relatief klein en laat het scherm wiggle als u het gedeeltelijk open verplaatst. Het deksel openen is mogelijk met één hand tot een hoek van 45 graden. Buiten dat, de scharnieren opstijven en eisen van het gebruik van beide handen. In de tabletmodus is de Flip S erg leuk om te gebruiken dankzij haar finesse gecombineerd met fijn raster randen. Lichte magneten houden de achterkant van de cover tegen de base.

Zonder veel verrassing, is de verbinding beperkt tot het strikte minimum gegeven de indeling van de Ultrabook. Slechts twee USB 3.1 Type-C-poorten en een hoofdtelefoonaansluiting zijn aanwezig. Het is zuinig, maar niet verrassend, hoewel een Thunderbolt 3 steun zou zijn gewaardeerd tegen de tand des tijds. Goed punt, Accu Asus a32-f82 biedt een USB-C-dock met haar Flip UX370UA die een SD kaartlezer, HDMI-uitgang, RJ45-poort, VGA-uitgang, USB 3.0-poort en USB Type-c dient

Het toetsenbord is weer aan dat overzicht op de UX390 en de UX490 dicht. De streek is kort (1 mm) maar de sleutels zijn breed en de staking is stijf genoeg. De druk moet worden toegepast is een beetje hoger dan de meerderheid van de ultrabooks. De sleutels zijn stil met een iets hoger niveau voor de SPATIEBALK en de witte achtergrondverlichting verlicht de letters op drie tinten. De glazen Touchpad (Elan) heeft niet alle critici aan de tester geïnspireerd met haar goede responsiviteit en oppervlakte waarmee de dia van uw vingers. De muisklikken zijn echter een beetje te resistent. De Accu Asus a32-n61 omvat ook een vingerafdruklezer aan de rechterkant. Ondanks zijn taps toelopende formaat, het werkt perfect en is compatibel met Windows Hello.

In de configuratie van de geteste gastheren de Accu Asus a32-n55 een aanrakingsstootkussen Full HD (1920 x 1080 px) met verbeterde Gorilla glas IPS. Een versie van de UHD (3840 x 2160 px) moet ook worden aangeboden maar Full HD is logischer voor dit soort draagbare ultrabook. Hier, de plaat (in de Optronics AUO422D (B133han 04.2) heeft een bijzonder bevredigend helderheid (340 nit) en contrast (800: 1) tarieven. De colorimetrie is niet slecht met bijna alle van de overdekte ruimte voor SRGB en een Delta E ongeveer 2. De tester merkte niet achtergrondverlichting lekkages en geen onaangename flikkering (PWM). De Flip-S is ook compatibel met de Zenbook stylus, een active stylus met verfijnde metalen ontwerp dat 1024 niveaus van druk ondersteunt en maar liefst 150 uren van gebruik.

Asus A32-N56 Accu

Ontworpen rond een low-power Core i7 Kaby Lake, 16 GB RAM en een 512 neemt GB SSD NVMe, het geteste model de meest "robuust" configuratie. Na het verzorgen te verwijderen van alle de "bloatware" (vooraf geïnstalleerde software), het systeem is perfect vloeiende en steunt alle gemeenschappelijke taken (surfen op het Web, Office suite, videoplayback, lichte fotobewerking). Natuurlijk, de CPU zijn Turbo bijna nooit zal gebruiken om te voorkomen dat interne verwarming en zal beperkt blijven tot 2.7 Ghz allermeest naar de tijd, maar dit u niet hindert bij het dagelijks gebruik, zolang u niet probeert uit te voeren Lightroom, première of spelen games ten minste eisen.

http://www.my-fotl.de/index.php?forum-showposts-6822

https://lepchat.com/blogs/post/211 Verfasser: kopenaccu  
( 58 mal gelesen) 

 
   

Jetzt bei Wir-Sammeln.com anmelden


 
Copyright © by MKL new media - Alle Rechte vorbehalten.

Mit der Benutzung dieser Seite erkennen Sie die AGB von Wir-Sammeln.com und die Datenschutzerklärung an. Wir-Sammeln.com übernimmt keine Haftung für den Inhalt verlinkter externer Internetseiten.

AGB | Datenschutzerklärung | Presse | Blog | Impressum | Media